OPINION

Showbiz

Argëtim

Zbulohet arsyeja pse gripi “godet” më shumë në dimër

Shkencëtarët kanë zbuluar pse ftohja, gripi dhe Covid-19 “godasin” më shumë në stinën e dimrit.…