4 vajza zbuluan se po dilnin me të njëjtin mashkull, shkojnë e surprizojnë

0 10,552

Katër vajza zbuluan se po dilnin me të njëjtin mashkull dhe vendosën të bashkojnë forcat dhe t’i përgatisin një surprizë të pakëndshme për t’u hakmarrë.

Ai me siguri nuk e priste atë që pasoi, e kapur në një video që u bë virale në TikTok.

Njëra prej tyre qëndroi në hyrje të shtëpisë së tij dhe e thërret jashtë duke e pyetur nëse i pëlqen veshja e saj. Ndërkohë, tre të tjerat presin të fshehura në qoshe dhe kur ajo e pyet nëse dëshiron të takohet me miqtë e saj, papritur i shfaqen përballë.

Vajza që xhiroi videon, Amanda e takoi atë përmes platformës së takimeve në internet Hinge në shkurt dhe ata u takuan për gjashtë javë. Por shpejt ajo vuri re se ai po sillej disi në mënyrë të çuditshme ndaj saj: për shembull, ai do të zhdukej për periudha të gjata kohore ose nuk do të ndiqte planet që bënin së bashku, pastaj do të krijonte justifikime absurde. Një ditë Amanda mori një mesazh privat në Instagram nga një grua tjetër duke e pyetur nëse po dilte me të. Kështu ajo mësoi se ky burrë kishte jo një, jo dy, por katër dashnore në të njëjtën kohë.

Amanda ka zbuluar nga një grup i quajtur “A po dalim me të njëjtin person?” se personi po dilte me 48 gra.

“Ne dyshojmë se ka edhe më shumë vajza atje dhe ai do të vazhdojë të njëjtën taktikë”, komenton Amanda dhe përfundon: “Ky burrë gënjen dhe manipulon, duke ju thënë atë që dëshironi të dëgjoni dhe është e frikshme, me të vërtetë e frikshme. Ne duam të mbrojmë gratë e tjera, që kjo të mos ndodhë me askënd tjetër. Le të mbrojmë dhe kujdesemi për njëri-tjetrin”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.