Ylli Manjani: 21 janari këtë vit mbaroi më 9 shkurt

0 169

Nga Ylli Manjani:

21 janari këtë vit mbaroi më 9 shkurt

E “Provojnë përsëri” vitin që vjen. Kjo është lojë me të cilën tallet me njerëzit çdo fillim viti…☹️

Lojë e shëmtuar, por që e luajnë pa pikë turpi. Dhe ja dalin…☹️
Nejse,ku e lamë?

Tek Mcgolja? Personi A dhe Person B?

FA+BI- ja, dmth?

Apo tek shkatërrimi i opozitës me mjete amerikane?
Aty e lamë e aty na mbeti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.