“Zoti nuk na harron”/ Një video po prek gjithë botën

0 364

Jemi në muajin e shenjtë të Ramazanit dhe këtë vit myslimanët në të gjithë botën po e përjetojnë ndryshe. Pandemia e Covid-19 ka ndryshuar gjithçka, një realitet i ri social po jetohet. Për të pasqyruar më mirë këtë situatë, një video e realizuar për muajin e shenjtë të Ramazanit, po prek gjithë botën. Me personazh kryesorë bluzat e bardha dhe luftën e tyre me pandeminë dhe që shoqërohet me fjalët “Zoti nuk na harron”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.