Tea flet për ndjenjat ndaj Luizit

0 234

Shpeshherë është aluduar se mes Teas dhe Luizit kishte më shumë se miqësi këtyre aludimeve i është përgjigjur vetë Tea sot në “Fun Club”, ku u pyet “A flisnin sytë e tu gjuhën e dashurisë kur shikoje Luizin apo jo?”.

Tea u përgjigj se brenda shtëpisë emocionet krijohen më shpejt, por mes saj dhe Luizit ka patur vetëm shoqëri. “Sytë e mi shohin njëlloj këdo, e kuptoj që do thoni si mund ta konsiderosh mik dikë për një kohë aq të shkurtër.

Por situatat aty janë aq intense, jemi vetëm me njëri-tjetrin aty përqendrohemi vetëm te njëri-tjetri dhe emocionet krijohen më shpejt, bëhen më të forta. Edhe miqësitë krijohen më shpejt”, tha Tea.

Gjatë qëndrimit në shtëpi kohëve të fundit Tea është komentuar shpesh se mos ka ndjenja për Luizin për mënyrën se si e shikonte e kjo mandej u përhap shumë edhe në rrjete sociale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.