Rama detajist, ja çfarë kishte në tavolinë gjatë konferencës (FOTO)

0 294

Paçka se situata në vend është e rëndë nga përmbytjet, përgjimet e anti-mafies Italiane flasin për punë të pista të Rilindjes, kryeministri Edi Rama nuk humbet rastin për të qenë detajist.

Konferenca e sotme e Ramës, e cila në fokus kishte vlerësimet inkurajuese të organizatave ndërkombëtare për Shqipërin,  bëri pjesë të saj dhe komentuesit e tij në facebook.

Mirëpo e veçanta e kësaj konference ishte se jo vetëm që pyetjet i kishte të hapura në laptop, si dhe në projektor të madh por dhe të printuara. Fletët me ngjyra bëjnë diferencën për Ramën.

Leave A Reply

Your email address will not be published.