Mbetjet vijojnë të na dëmtojnë xhepin dhe shëndetin

0 431

Nga Ylli Manjani

1. Ne paguajmë 3 (tre) inceneratorë super të shtrenjtë, me kapacitet për të djegur mbetjet e gjithë ballkanit.
2. Skema e trajtimit të mbetjeve me incenerim (djegie) është më e shtrenjta, por askush nuk ua sqaroi njerëzve këtë gjë.

Megjithatë:

1. Mbetjet janë rrugëve dhe në vend depozitimet e përhershme.
2. Djegia e mbetjeve bëhet në natyrë dhe jo në inceneratorë.

Pra:

1. Megjithse paguajmë shtrenjtë pa e ditur.
2. Megjithse kurrë nuk u sqarua as nevoja për kaq shumë inceneratorë as procesi i koncensionimit të tyre.

Përsëri:

Mbetjet vijojnë të na dëmtojnë xhepin dhe shëndetin.

I lëmë të gjitha mënjanë, politikën e korrupsionin me tenderat, po edhe shëndetin ja kemi borxh qeverisë?!

Jo deri këtu!

Dështim spektakolar dhe me pasoja të rënda ishte kjo politikë!

Leave A Reply

Your email address will not be published.