Harry Styles i grisen pantallonat në skenë, por ruan qetësinë

0 45

Harry Styles pati një aksident të vogël gjatë koncertit të tij në Los Angeles më 26 janar, kur grisi pantallonat para publikut.

Ngjarja ndodhi teksa ai po këndonte dhe ata që ishin në rreshtin e parë panë vrimën e madhe në pantallonat e Styles teksa ai u përkul. Mirëpo, “zhurma” e vërtetë në rrjetet sociale ishte për faktin se në publikun e koncerteve ishte një grua e famshme e cila shkoi të shijonte këngëtarin 28-vjeçar, pikerisht Jennifer Aniston!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.