Feestë e madhe në fshat, lindja e parë pas 23 vjetësh

0 324

Quhet Fascia, provincë e Genova-s. Kjo provincë ka 73 banorë dhe është komuna më e vjetër në Itali. Së shpejti, Fascia do të bëhet vendlindja e një fëmije, për herë të parë pas 23 vjetësh.

Qytetarët më të shumtë të kësaj province janë mes moshës 80 dhe 90 vjeç. Mes tyre është edhe një çift tek të 30-tat që u zhvendos në Fascia për arsye pune.

Pas disa muajsh, ata do të bëhen prindër. Kjo do të jetë lindja e parë pas 23 vjetësh, ndërsa banorët shpresojnë edhe për lindje të tjera.

Leave A Reply

Your email address will not be published.