Fansat vënë re një detaj misterioz në foton e J.Lo

0 334

Kur Jennifer Lopez postoi këtë foto pesë ditë më parë, njerëzit patën gjëra më të rëndësishme për t’u përqëndruar: triceps, biceps, muskuj barku e kështu gjërash. Pasi kaluan disa ditë dhe i panë mirë e mirë me ëndje, vunë re detaje të dyshimta në sfond. “Okay, po kush është ai burri mbrapa?”. “Kush është ai prapa teje. E frikshme”,-lexohet në një tjetër komend. ”Kush është ai djali i vogël me maskë?”.

Jennifer nuk ka reaguar sepse mund të jetë duke thyer pak rregullat e karantinës por duket se burri me dorën përpara gojës mund të jetë trajneri personal i saj, Davd Kirsch. Misteri u zgjidh.

Leave A Reply

Your email address will not be published.