Çifti Kate dhe William, pse e gjithë Anglia po del kundër tyre?

0 318

Anglia për momentin nuk ndodhet në një situatë të mirë përsa i përket Covid-19. Shumë vende të BE-së kanë mbyllur kufijtë pikërisht prej mutacionit të virusit që ka sjellë Anglia.

Kate dhe William i janë bashkuar familjes së Edward, xhaxhait të William dhe më pas dalë edhe një shëtitje duke u bërë një grup prej 9 vetash bashkë me fëmijët e tyre.

Pra rregullat e daljes dhe e mbledhjes së 6 personave të dyja janë thyer nga familja mbretërore. Nga ana tjetër, mediat menjëherë kanë shkruar për thyerjen e rregullave nga ana e tyre por deri tani asnjë nuk ka kthyer një përgjigje.

Leave A Reply

Your email address will not be published.