”Zbulohet” pse burrat gjejnë një të dashur të re menjëherë pas ndarjes

0 388

Burrat nuk vuajnë shumë pas një shkatërrimi dashurie, pasi gjejnë një zëvendësim. Pse burrat hyjnë në marrëdhënie të reja kaq shpejt? Kjo pyetje shqetëson shumë gra! Prandaj, ekspertët vendosën t’i japin një përgjigje kësaj pyetjeje të ndërlikuar.

Pse është kështu?

Burrat shpesh kanë një dëshirë të madhe për një lidhje të re pas një ndarjeje, të gjitha nga frika se do të jenë vetëm ose sepse nuk kanë mësuar të jenë vetëm. Kjo shtron pyetjen, a gjejnë rehati tek vajza e re? Një gjë është e sigurt, burrat në vajzën e re po kërkojnë siguri. Shumë burra e kanë të vështirë të qëndrojnë pa një partner, pasi që ata mbajnë vetëvlerësimin e tyre përmes marrëdhënieve.

Ata besojnë se vajza e re do t’i argëtojë ata dhe do të shpërqendrojë mendimet e tyre nga ndarja, që do të thotë se ata do ta harrojnë të parën më shpejt. Faza pas ndarjes shpesh është e mbushur me vetëbesim, dhimbje ose zbrazëti, e cila është më e lehtë për t’u mbushur me diçka të re. Për shumë anëtarë të seksit të fortë, mendimi për të qenë vetëm do të jetë gjëja më e keqe që mund të imagjinojë.

Kjo është arsyeja pse ata nxitojnë në një marrëdhënie të re pasi që besojnë se kjo do ta bëjë problemin më lehtë të zhduket. Në shumicën e rasteve, dhimbja është aq e thellë saqë ikja nga ajo duket se është e vetmja rrugëdalje.

Leave A Reply

Your email address will not be published.