Të burgosurit e BBV lirohen, por me kusht

0 696

Vëllai i madh ka vendosur të lirojë nga burgu Luizin, Oltën, Armaldon dhe Kristin, por me disa kushte. Ata nuk mund të nominojnë ditën e nesërme gjatë spektaklit dhe nuk mund të hyjnë në dhomën e rrëfimit deri në një njoftim të dytë.

Ky dënim vjen si pasojë e hamendësimeve të pavërteta që janë bërë dje nga banorët se dikush ka ndërmjetësuar me Vëllain e madh dhe se Vëllai i madh dëgjon banorët. Kjo është një gjë e pavërtetë prandaj dera e rrëfimit do jetë e mbyllur për të katërt.

Leave A Reply

Your email address will not be published.