Tan Brahimi ironizon Bled Manen: Çfarë VIP-i jam unë kur fle një dhomë me…

0 971

Ajo është shtëpia më e famshme në Shqipëri dhe padyshim që ngjarjet e krijuara në shtëpinë e Big Brother Vip Albania janë në qendër të vëmendjes.

Banorët e Big Brother po përfliten kudo në rrjet, dhe janë kthyer në protagonistët e përditshmërisë sonë, duke transmetuar shumë emocione të forta.

Dy banorët e rinj të shtëpisë janë bërë aktori i humorit shkodran, Tan Brahimi dhe Bled Mane.

Sapo hyri në shtëpi Luizi dhe Tani na traguan se kanë një shoqëri shumë të mirë jashtë shtëpisë.

Por aktori shkodran ka íronízuar Bled Manen teksa para se të flinte po fliste dhe tha se ka nderuar lagjen e tij pasi po fle në një dhome me Bledi Manen.

Sigurisht kjo ishte një ironi me nota humori gjë që e karakterízon shumë personazhin e tij.

Leave A Reply

Your email address will not be published.