Shembja e Teatrit/Paditen në prokurori anëtarët e Këshillit Bashkiak

0 312

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit, ka depozituar një tjetër kallëzim në Prokurorinë e Tiranës lidhur me shembjen e Teatrit Kombëtar. Aleanca ka kallëzuar për shpërdorim detyre të gjithë anëtarët e Këshillit Bashkiak të Tiranës që kanë votuar për prishjen e Teatrit Kombëtar. “Po presim të shohim lëvizje konkrete, ne do të këmbëngulim deri në fund dhe jam i bindur se me veprimet tona juridike do të kthejmë shpresën se gjërat mund të bëhen në këtë vend”, tha Robert Budina.

Leave A Reply

Your email address will not be published.