Sekreti i nënës së Kate Middleton për të ruajtur figurën e saj të hijshme

0 176

Carole Middleton duket se u ka mësuar fëmijëve të saj vlerat më të rëndësishme si dhe zakonet më të shëndetshme, një prej të cilave është sekreti i saj për një figurë të hijshme. Në veçanti, nëna e Kate Middleton mbetet po aq mbresëlënëse në moshën 68-vjeçare dhe kjo për shkak të dietës së saj.

Siç ka deklaruar edhe vetë në një intervistë të mëparshme, dieta e saj përbëhet nga ushqime vegane, të cilat bazohen në ushqime bimore, pa këtë që herë pas here nuk mund të shijojë atë që i pëlqen.

Nga ana tjetër, ajo beson se është shumë e rëndësishme të kesh një ekuilibër, por edhe të dish se nga vjen ushqimi. Në fund të fundit, asaj i pëlqen të përdorë prodhimet dhe perimet e saj që i rrit në kopshtin e saj. Siç tha ajo në një intervistë, gërmimi për patate është kënaqësi në çdo moshë. Kjo është arsyeja pse Middleton përpiqet të përfshijë nipërit e saj në aktivitete të tilla, në mënyrë që ata të mësojnë që në moshë të vogël vlerën e ushqimit të shëndetshëm. “Nuk ka mënyrë më të mirë për të inkurajuar ushqimin e shëndetshëm sesa t’i lejoni nipërit tuaj të shohin se si evoluon ushqimi dhe t’i lini ata të bëjnë zgjedhjet e tyre,” tha ajo.

Siç u shpreh për Daily Mail vëllai më i vogël i Carole Middleton, Gary Goldsmith, nëna e Princeshës së Uellsit gjithmonë ndiqte një dietë të ekuilibruar të kombinuar me stërvitje, duke ia kaluar këtë “zakon” fëmijëve të saj, domethënë të hante mirë për t’u ndjerë dhe për t’u dukur mirë. “Carole është kujdesur gjithmonë për veten dhe për të ngrënë shëndetshëm. Mendësia e të qenit të kujdesshëm ndaj dietës dhe stërvitjes është e dukshme edhe tek vajzat,” shtoi ajo.

Leave A Reply

Your email address will not be published.