”Robin Hood” në qytet, dorëzon zarfa me para dhe paguan borxhet në dyqane

0 295

Filmi “Robin Hood” është parë në qytet. Në qytetin Tuzla të Turqisë, njerëzit po habiten se kush është ky person kaq zemërgjerë që po i ndihmon ata që kanë nevojë. Ky person misterioz i shkon në shtëpi familjeve të varfra duke iu lënë zarfa me para poshtë derës.

”Dikush erdhi dhe më kërkoi t’i tregoja fletoren ku unë regjistroja borxhet e klientëve”, tha pronari i një dyqani.

Ai shtoi se ky person i panjohur kishte me vete edhe 4 persona të tjerë që mbanin shuma të mëdha parash. ”Unë i pyeta ku jetonin.

Ai u kthye përsëri pasi foli me ta dhe pagoi të gjitha borxhet. Kam mësuar gjithashtu se ai u ka dhënë para shtesë familjeve të varfëra”. Identiteti i personit që po bën këto gjeste bujare mbetet ende mister.

Leave A Reply

Your email address will not be published.