Rama: Të hënën mblidhet Komiteti Kombëtar i Rindërtimit, të ndahet puna

0 364

Në mbledhjen e 10-të dhe të fundit në këtë formë të Këshillit të Ministrave, kreu i qeverisë, Edi Rama deklaroi se Komitetit Kombëtar për Rindërtimin do të mblidhet ditën e hënë për ta ndarë punë me organizatat që të dislokohet fondi i tyre.

“Duhet bërë unifikimi i procedurës për dhënien e lejeve. Nuk duhet të humbasim kohë me mermetimet. Komiteti Kombëtar për Rindërtimin do mblidhet ditën e hënë. Duhet të ndajmë punën me organizatat solidare për të dislokuar fondin e tyre. Pjesën më të madhe të punës të rindërtimit në zona urbane dhe duke qenë se ata kanë eksperiencë me banesat eventuale, do ndajmë një princip dhe puna do monitorohet. Do përgatisim një kalendar. Duhet të jetë i qartë edhe plani i transparencës për donacionet, në mënyrë që pavarësisht ekzekutimit, administrimi dhe monitorimi të bëhen të përbashkëta”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.