Rama: Nuk kemi oligarkë në Shqipëri

0 353

Kryeministri Rama në një komunikim me disa gazetarë, tha se në Shqipëri nuk ka oligarkë. Rama shtoi se oligarkët ndikojnë në vendimmarrjet e qeverisë dhe politikës, kurse unë nuk ndikohem nga biznesmenët. Këtë e pohoi Kryeministri, por askush nuk e beson Ramën sepse vendimet e parlamentit dhe qeverisë dihet se janë krejtësisht të diktuara nga biznesmenët e mëdhenjë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.