Presidenti Meta konferencë për mediat në orën 13:15

0 436

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta pritet që të dalë në një konferencë për mediat në orën 13:15. Zyra e shtypit e Presidences konfirmoi këtë konferencë. Kreu i shtetit theksoi dy ditë më parë edhe një herë se është i vetmi aktor i përgjegjshëm dhe me integritet në këtë çështje. Meta paralajmëroi se nga ana e tij nuk do të ketë më përpjekje për bashkim të palëve politike, pasi ato u shuan me shembjen e Teatrit Kombëtar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.