Mjekët: Jo gaz lotsjellës dhe sprajt me piper, kemi një arsye të fortë

0 400

Protestat vijojnë të shtohen në SHBA por shkencëtarët kanë një tjetër shqetësim. Ata i tremben mënyrës së të vepruarit të policisë, që për të shpërndarë turmat hedh gaz lotsjellës si edhe prajt me piper.

Sipas mjekëve, përdorimi i tyre ndaj protestuesve e rrit përhapjen e Covid-19 te njerëzit. SHBA kaloi momente mjaft të vështira për shkak të koronavirusit, me mijëra të vdekur dhe të infektuar.

Ndërkohë që tani, pasi endi ka nisur hapjen, afërsia e njerëzve në protesta, por edhe taktikat e policisë, rrezikojnë që të sjellin një tjetër gjendje kaotike.

Leave A Reply

Your email address will not be published.