Kurti nuk do përjashtohet nga kandidimi, përfaqësuesi i VV-së në KQZ: Lista në votime do të jetë e plotë

0 231

Përfaqësuesi i Lëvizjes Vetëvendosje në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Sami Kurteshi, ka thënë që lista e kësaj partie për zgjedhjet e 14 shkurtit, do të jetë e plotë me 110 kandidatë.

Ai ka thënë se edhe pas vendimit të Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP-së) dhe Supremes për të moscertifikuar kandidatët e kësaj partie ato do të qëndrojnë në listë, pasi KQZ-ja nuk iu ka dhënë një mundësi për zëvendësimin e tyre.

”Lista e LVV-së në votime është e plotë me 110 kandidatë. Pas vendimit jo të drejtë të PZAP’së dhe Gjykatës Supreme që kanë refuzuar mundësinë e zëvendësimit të kandidatëve është me 110 kandidatë ashtu siç është dorëzuar në fillim në KQZ. LVV-ja është ankuar dhe dy kandidatë nuk janë certifikuar por edhe nuk është dhënë e drejta për zëvendësimin e tyre. Lista është me 110 kandidatë ashtu siç e ka dorëzuar LVV-ja dhe ashtu duhet ta votojnë edhe qytetarët”, ka thënë Kurteshi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.