Kreu krime makabre, ja çfarë gjetën shkencëtarët në trurin e vrasësit të 36 vajzave

0 278

Ted Bundy dukej në pamje të parë një djalë normal, i sjellshëm dhe i pashëm. Ai ishte student për drejtësi dhe madje punonte në një linjë që ndihmonte personat të cilët mendonin vetëvrasjen. Në fakt ishte një përbindësh që vrau dhe masakroi të paktën 36 vajza, duke u bërë ndoshta vrasësi serial më i tmerrshëm në histori.

Pasi i vriste, i fshihte viktimat e tij dhe kthehej në vendin e krimit për të kryer marrëdhënie seksuale me kufomat. Ai nuk kthehej më tek ato vetëm kur kufoma niste të dekompozohej ose e kishin ngrënë kafshët e egra. Vrasësi i pashpirt thonte se ishte i varur nga vrasja. ”Është si një valë që më përfshin trurin dhe mua më vjen të përdhunoj dhe të vras. E kam si drogë”.

Pasi u ekzekutua në karrige elektrike në 24 janar 1989, shkencëtarët iu futën punës për të gjetur “valën” që mund ta bëjë një njeri të kryejë veprime kaq makabre ndaj njerëzve të tjerë. Ata i hoqën trurin kufomës së Bundy dhe bënë disa eksperimente për të përcaktuar me saktësi arsyet pse ai kreu këto krime të tmerrshme. Ekzaminimet e shpeshta të trurit të Ted Bundy treguan se ai ishte tru shumë normal, pa dëmtime apo deformime.

Leave A Reply

Your email address will not be published.