Imzot George Frendo: Në 2021 të mos lejojmë që qeveria të na përçajë

0 304

Imzot George Frendo, në ditën e Krishtlindjes thekson rëndësinë e të qëndruarit bashkë. ”Uroj që 2021-shi të jetë më mirë, të na sjellë më shumë shpresë kundër Covid-19, të qëndrojmë më shumë bashkë, mos të lejojmë që gjëra si politika te bëhen shkak përçarjeje”. Nga ana tjetër, Imzot Frendo kërkon nga shqiptarët të qëndrojnë të bashkuar dhe të duan familjen, si themeli i shoqërisë dhe mbi të gjitha të angazhohen për drejtësi. ”Në 2021 të angazhohemi më shumë për drejtësi, që është themeli i paqes”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.