Gratë në ditën e dytë të grevës në Ballsh, thirrje për ambasadoret

0 240

Sot është dita e dytë e grevës së urisë së punonjëseve të rafinerisë së Ballshit. Gratë janë shprehur për mediet se situata është e vështirë. “Shteti të verë dorë dhe të merret me problemet tona, t’i zgjidhë. Situata është e vështirë. Të paguhen pagat e prapambetura dhe të rifillojë puna. I bëjmë thirrje grave të Shqipërisë që të na mbështesin. Ju bëjmë thirrje edhe ambasadoreve femra”,-janë shprehur grevistet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.