Fushat nën ujë, shfyhet nisja e Kategorisë së Parë dhe të Dytë

0 342

Situata me reshjet, ka bërë që fushat të jenë nën ”pushtetit” e ujit. Komiteti Ekzekutiv i Federatës Shqiptare të Futbollit, ka vendosur ditën e sotme shtyrjen e rifillimit të aktivitetit për Kategorinë e Parë dhe Kategorinë e Dytë.

Ky vendim u mor për shkak të kushteve të vështira atmosferike që kanë krijuar problematika të mëdha në infrastrukturën e shumë skuadrave.

Vendimi qarkullues i KE-së i është komunikuar Sektorit të Garave në FSHF që menjëherë ka bërë njoftimin e klubeve të Kategorisë së Parë dhe Kategorisë së Dytë për shtyrjen e javës së ardhshme të aktivitetit.

Situata është në monitorim të vazhdueshëm dhe klubet do të njoftohen në një moment të dytë në lidhje me rifillimin e aktivitetit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.