Dentistja bëhet papritur e famshme, falë ngjashmërisë me Lady Gagën

0 325

Axhenda e Lady Gaga-s për 2020-n ka qenë shumë e ngarkuar, por interneti i kërkon me çdo kusht të ndalojë për një çast dhe të shohë sozinë e saj, që ndodh të jetë një dentiste. Diçka të tillë, e ka zbuluar një YouTuber ndërsa pa që stomotologia që po merrej me të ishte fiks, po fiks si këngëtarja. Mjekes as nuk ja merrte mendja që pas publkimit të videos do të përfundonte duke u komentuar kaq gjatë në internet, por njerëzit janë të bindur që ajo është kopja identike e Gaga-s. Paçka se e mbuluar nga maska, dentistja duket njësoj si ylli i muzikës nga pjesa e syve.

Leave A Reply

Your email address will not be published.