Dasmë historike, mbi 10 mijë të ftuar pa shkelur rregullat e Covid-19 (VIDEO)

0 361

Kufizimet prej pandemisë së Covid-19, nuk kanë lejuar shumë çifte të kurorëzohen me martesë, për shkak se nuk lejohen grumbullime me shumë persona. Një çift në Malajzi është kurorëzuar. Dasma e politikanit Tengku Muhammed Hafiz e zhvilluar ditën e diel, pati rreth 10,000 të ftuar, ku të gjithë respektuan masat anti-covid. U deshën rreth tre orë që të gjithë mysafirët të parakalonin para nuses dhe dhëndrit, të cilët më pas morën darkën e paketuar në makinat e tyre.

Leave A Reply

Your email address will not be published.