Dalja e parë pas zgjedhjeve. Melania “harron” Trump, fotografohet krah…(FOTO)

0 389

Zonja e parë ende në detyrë e SHBA-së, Melania Trump u fotografua krah për krah me një ushtarak dhe qëndroi larg presidentit Donald Trump, gjatë ceremonisë së vendosjes së kurorave në Ditën e Veteranëve.

Në këtë dalje të parë pas zgjedhjeve, zonja e parë u shoqërua nga një ushtarak, i cili mbante maskë në fytyrë, teksa shoqëronte Melanian gjatë vizitës në Varrezat Kombëtare të Arlington.

As Melania dhe as Presidenti Donald Trump nuk kishin maska.

Leave A Reply

Your email address will not be published.