Çfarë po ndodh në Gjirokastër? Thuajse gjithë qyteti mbetet pa energji

0 68

Një defekt i rëndë ka ndodhur në nënstacionin e ri Elektrik të Gjirokastrës, duke lënë pa korrent 90% të qytetit dhe të fshatrave përreth.

Sipas informacioneve të siguruara nga terreni, defekti është konstatuar si rrjedhojë e ngarkesës së lartë në rrjet. OSHEE po punon për rikthimin e energjisë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.