Era e dyshimtë zbulon një plantacion të fshehur të kanabisit në Gjermani, arrestohet 25-vjeçari shqiptar

0 42

Policia gjermane ka zbuluar një plantacion kanabisi në qytetin e vjetër të Essenit. Të premten e kaluar oficerët e policisë në Hingbergstraße u tërhoqën nga një erë e dyshimtë kanabisi që vinte nga një magazinë.

Gjatë kontrollit të mëpasshëm në sallë, gjetën mbi 500 bimë dhe arrestuan operatorin e dyshuar të plantacionit.

Rreth orës 10:30, një erë e fortë kanabisi zgjoi interesin e oficerëve të policisë. Ata identifikuan shpejt një magazinë në buzë të Radschnellweg si origjinën e erës. Pasi u vërtetua dyshimi për një plantacion të dyshuar kanabisi, një gjyqtar në gjykatën e qarkut në Duisburg lëshoi ​​një urdhër kontrolli për ndërtesën.

Dyshimi u konfirmua: oficerët gjetën një plantacion të drejtuar në mënyrë profesionale me mbi 500 bimë, një sistem vaditjeje, një sistem ventilimi dhe llamba të panumërta. Gjatë kontrollit të tyre, shërbimet e urgjencës gjetën edhe operatorin e dyshuar të objektit, një 25-vjeçar shqiptar pa adresë të përhershme.

Leave A Reply

Your email address will not be published.