Zyrtarët me kostume duke djersitur, Rama në shezlon: Ju do bëni plazh kur t’më teket mua

0 451

Koha kur do të shkojmë në plazh dhe sesi do të jetë këtë vit sezoni turistik, do të përcakohet nga kryeministri Edi Rama. Të paktën këtë tregon karikatura e mjeshtrit Bujar Kapexhiu, ku shihet Rama i shtrirë në shezlon, duke marrë rreze dielli dhe të tjerët janë me kostume zyrtare, duke djersitur nga vapa e gushtit. ”Ju do bëni plazh kur t’më teket mua”, thotë Rama.

Leave A Reply

Your email address will not be published.