Vatrat e Covid-19, kryeministri nxjerr ushtrinë në terren

0 359

Spanja do të angazhojë ushtrinë në ndihmë të rajoneve ku ka shpërthyer sërish Covid-19. Njoftimi është dhënë ngakryeministri spanjoll, Pedro Sanchez. Ai tha se rikthimi i pandemisë në Spanjë është shqetësues por gjithsesi është larg shifrave të marsit. Gjatë asaj kohe, Spanja vendosi masat më strikte në Europë dhe në disa rajone nuk u zbutën. Liderët e rajoneve kanë të drejtën t’i kërkojnë qeverisë aplikimin e gjendjes së jashtëzakonshme. ”Ne nuk mund të lejojmë pandeminë që të kontrollojë jetët tona sërish, ne duhet të marrim kontrollin, të thyejmë sërish kurbën”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.