Vaksina ruse ndaj Covid-19, cila nga vajzat e Putinit e ka provouar?

0 370

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin befasoi botën kur njoftoi se Rusia ka gjetur vaksinën ndaj Covid-19 dhe do dalë në treg brenda pak ditësh. Presidenti rus tha se gjatë disa testimeve vaksina ka rezultuar e suksesshme dhe se ofron një imunitet të qëndrueshëm ndaj Covid-19.

Po ashtu ai tha se njëra nga vajzat e tij tashmë është vaksinuar, dhe se është në gjendje të mirë shëndetësore. “Gjëja më e rëndësishme është që të sigurohet një siguri e plotë e vaksinës dhe efikasitetit të saj”, tha ai ndërsa shtoi se një nga dy vajzat e tij ka marrë vaksinën.

Putin ka dy vajza, Maria Vorontsova dhe Katerina Tikhonova. Ende nuk dihet se cila prej tyre ka provuar vaksinën ruse ndaj Covid-19.

Leave A Reply

Your email address will not be published.