Vaksina ndaj Covid-19/Putin: Ilaçi ynë jep shpresë për të gjithë botën, del…

0 351

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin përmes një njoftimi zyrtar, thotë se vaksina e parë kundër Covid-19 do të dalë pas disa ditësh. ”Ilaçi ynë është përballur në mënyrë adekuate me epideminë dhe tani jep shpresë jo vetëm për vendin tonë, por për të gjithë botën”.

Postimi i plotë

Vaksina e parë në botë kundër Covid-19 do të regjistrohet në Rusi brenda disa ditësh. Shkencëtarët rus kaluan fazat e nevojshme të testimit dhe vërtetuan sigurinë dhe efektivitetin e saj.

Ilaçi ynë është përballur në mënyrë adekuate me epideminë dhe tani jep shpresë jo vetëm për vendin tonë, por për të gjithë botën.

Pasi sateliti Sovjetik hapi rrugën për njerëzimin në hapësirë, tani vaksina ruse do t’i hapë rrugën të ardhmes pa Covid-19, maska ​​dhe izolim shoqëror.

Leave A Reply

Your email address will not be published.