Teatri Kombëtar/ Lule dhe foto para rrënojave

0 413

Kur kanë kaluar disa ditë nga shembja e Teatrit Kombëtar, ajo çfarë sheh tashmë janë rrënojat që kanë mbetur pas. Një tufë lule apo njerëz që ndalojnë për të bërë foto janë disa momente që janë mundur të fiksohen sot në disa foto.

Leave A Reply

Your email address will not be published.