SPAK dhe Gjykata Speciale i nënshtrohen testimit për Covid-19, ja përgjigjet

0 361

SPAK dhe Gjykata për Korrupsionin dhe Krimet e Rënda i janë nënshtruar testit për Covid-19. Rezultatet kanë dalë dhe fatmirësisht asnjëri nuk ka rezultuar i infektuar, teksa testet kanë dalë të gjithë negative. E ndërsa rezultatet e testimit molekular kanë dalë negative për të gjithë, përgjigjet për serologjikun pritet që të dalin pas pak ditësh. Kërkesa për testimin është bërë nga vetë institucioni pas rasteve te 313-ta, ku punonjës të policisë së burgjeve dhe të paraburgosur u infektuan me Covid-19.

Leave A Reply

Your email address will not be published.