Shqiptarët ”dynden” tek berberët dhe parukieret (FOTO)

0 347

Këtë të hënë, berberët dhe parukeritë rinisën punën nën masa të shumta anti-Covid. Në disa foto të shkrepura në kryeqytet, duken punonjësit dhe klientët të pajisur me maska dhe doreza, por është e pamunndur ruajtja e distancës për shkak të kontaktit të tyre të drejtëpërdrejtë. Nga ana tjetër, në disa parukeri në kryeqytet është vënë re një numër i lartë punonjësish në turn dhe klientësh që presin radhën në ambientet e brendshme të tyre.

Leave A Reply

Your email address will not be published.