Shiu “prish” planet, radhë të gjata trafiku në Vlorë

0 421

Radhë të gjata kilometrike janë krijuar sot në mesditë përgjatë aksit rrugor Llogora, Dukat deri në Vlorë. E diela e kthimit ka shkaktuar trafik në aksin rrugor të lart përmendur. Moti i keq dhe me reshje shiu ka bërë që sot turistët të largohen më herët se zakonisht.

Leave A Reply

Your email address will not be published.