Rama: Karta ID apo pasaporta, merren duke aplikuar tek e-albania

0 413

Kryeministri Edi Rama, përmes një postimi në facebook, sqaron se karta ID dhe pasaporta biometrike, tashmë do të merren duke aplikuar tek E-Albania. ”Pasi merr aplikimin Policia e Shtetit ka një afat deri në 8 ditë për verifikimet me procedurë normale dhe vetëm 24 orë për verifikimet me procedurë të përshpejtuar. Pas kryerjes së verifikimeve, qytetari njoftohet me e-mail për të marrë orarin e paraqitjes fizike për dhënien e gjurmëve biometrike në zyrën përkatëse të kompanisë Aleat. Procesi kryhet sipas orarit të dhënë online dhe në kushte sigurie të plotë anti Covid-19”,-shkruan Rama.

Postimi i plotë

SQARIM PËR SHUMË KOMENTE MBI APLIKIMET PËR KARTË ID APO PASHAPORTË

? PROCESI ËSHTË LEHTËSUAR NDJESHËM DHE KOHA ËSHTË PËRGJYSMUAR ME HEQJEN E SPORTELIT E TË RADHËS NË KOMISARIAT?

Karta ID apo Pashaporta Biometrike tanimë merren duke aplikuar online në e-albania
? https://e-albania.al/…/DP…/13851/DPPSH_13851_n3_s3_web.aspx…

• Pasi merr aplikimin Policia e Shtetit ka një afat deri në 8 ditë për verifikimet me procedurë normale dhe vetëm 24 orë për verifikimet me procedurë të përshpejtuar

• Pas kryerjes së verifikimeve, qytetari njoftohet me e-mail për të marrë orarin e paraqitjes fizike për dhënien e gjurmëve biometrike në zyrën përkatëse të kompanisë Aleat. Procesi kryhet sipas orarit të dhënë online dhe në kushte sigurie të plotë antiCOVID19?

#ShërbimeDigjitale2020 #paRadha #paRryshfet #ShqipëriaqëDuam??

Leave A Reply

Your email address will not be published.