Përgjimet nga policia/Komiteti Shqiptar i Helsinkit: Rrezikojnë të drejtën për privatësi

0 342

SPAK, Prokuroria e Përgjithshme, juristët dhe opozita kanë dalë kundër projektligjit që i jep të drejtë Policisë së Shtetit për të përgjuar. Tani edhe Komiteti Shqiptar i Helsinkit del kundër, ku thotë se ndryshimet e propozuara rrezikojnë të drejtën për privatësi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.