PD letër kryeprokurorit: Asnjë përgjigje për Babanin dhe Ismailaj

0 329

Partia Demokratike, këtë të premte i ka dërguar një letër Prokurorit të Përgjithshëm, Olsian Çela, sipas së cilës kjo Prokurori ka penguar dekriminalizimin. ”Prokuroria zvarritje 1-vjeçare me verifikimin e 2 kryebashkiakëve. Asnjë përgjigje për Mark Babanin, Vaut i Dejës dhe Qerim Ismailaj, Mallakastër. Zyra e Kryeprokurorit ka refuzuar transparencën e procesit Nën drejtimin e prokurorisë nga Olsian Çela, dekriminalizimi u deformua, u frenua, u pengua. PD 3 kërkesa për prokurorinë, informacion, transparencë dhe përfundim të verfikimit”, thuhet në letër.

Leave A Reply

Your email address will not be published.