Nis bora në Qafë Plloçë (VIDEO)

0 322

Në Qafë Plloçë kanë nisur reshjet e borës. LSA sjell pamjet ku shihet se dëbora është e dendur. Stuhia “Filomena” që mbuloi një pjesë të Spanjës me borë po i drejtohet Ballkanit. Stuhia parashikohet që të vijë që sot rreth vendeve të Ballkanit dhe Shqipërisë. Në shumë qytete të ndryshme, si qyteti i Korçës, Bulqiza etj, ka pasur reshje dëbore. Duke nisur nga qyteti i Korçës e deri në zonën e Dardhës, dëbora regjistron një trashësi prej 5-10 centimetrash.

Leave A Reply

Your email address will not be published.