Në Pogradec kundër të dielave pa makina

0 312

Sezoni veror është përpara dhe ky vit do të jetë ndryshe nga vitet e shkuara. Pogradeci është një prej qyteteve shqiptare i fokusuar tek turizmi.

Edhe pse konsiderohet një destinacion i çdo stine kryesisht gjatë fundjavave, turistë vendas e të huaj zgjedhin të pushojnë buzë liqenit e të vizitojnë atraksionet e tjera.

Ideja e të dielës pa makina rrezikon të paralizojë turizmin në këtë qytet e për pasojë të shkaktojë kosto për biznesin.

Edhe pse ende nuk ka një vendim zyrtar nga deklarata e kryeministrit për të dielën pa makina nëse do të gjejë zbatim kjo do të thotë që fundjavat në qytete të tjera brenda Shqipërisë do të jenë thjesht të pamundura.

Leave A Reply

Your email address will not be published.