Në karantinë? Në Golem nis plazhi (FOTO)

0 261

Edhe për këtë të dielë qeveria vendosi izolim, përveç liridaljes për të moshuarit dhe prindërve me fëmijët e vegjël. Dyqanet e farmacitë sot qëndruan mbyllur. Por disa qytetarë i thyen rregullat dhe shijuan rrezet e majit në det. “Light Studio Agency” ka shkrepur disa foto në Golem ku duken disa vajza që kanë thyer karantinë, e të veshura me rrobat e banjës po marrin rreze dielli.

Leave A Reply

Your email address will not be published.