Ministri braktisi foton e përbashkët, Rama doli nga protokolli: Bëri fushatë

0 349

Sipas medias ”A2cnn”, ministri për Ekonominë dhe Ambientin i Kosovës, Blerim Kuçi, bojkotoi foton e përbashkët në përfundim të konferencës së mbledhjes së dy qeverive. Arsyeja e tij është se kryeministri Edi Rama doli totalisht nga protokolli dhe e mbajti konferencën më gjatë sesa ishte planifikuar, duke dashur të bëjë fushatë, sipas tij. Për këtë arsye, ai u largua pa marrë pjesë në foton ku ishin të pranishëm të gjithë ministrat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.