Meta shpërndan thirrjen e Komisioneres Europiane: Dialog para se të merren vendime të pakthyeshme

0 371

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, përmes një postimi në Twitter, ka shpërndarë mesazhin e Komisioneres së Komisionit Europian për Kulturën, Mariya Gabriel. Kreu i shtetit thotë se ”Dëgjoni zërin e vërtetë të Europës”. Gabriel u bën apel institucioneve shqiptare të përfshihen pa vonesë në një dialog konstruktiv me palët e trashëgimisë, përpara se të marrin një vendim të pakthyeshëm për shembjen e Teatrit Kombëtar.

Postimi i Mariya Gabriel

Dialogu me shoqërinë civile dhe ekspertët e trashëgimisë # kulturore është i domosdoshëm përpara se të merrni një vendim të pakthyeshëm në #Nacional Theatre #Tirana. Ne inkurajojmë fuqimisht të gjitha institucionet përkatëse kombëtare që të përfshihen tani në një dialog konstruktiv me palët e trashëgimisë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.