Mësuesja gjen mënyrën e veçantë për të përqafuar studentët (FOTO)

0 346

Covid-19 solli një realitet të ri, ku përqafimet dhe puthjet janë të ndaluara. Një mësuese fillore në Indiana po ndjente shumë mungesën e nxënësve të saj, kështu që shpiku një mënyrë për t’i përqafuar ata në mënyrë të sigurt. Me pak krijimtari ajo ka përdorur 12 qese të cilat i ka vendosur në derën e shtëpisë dhe ka hapur dy vrima që të nxënësit të fusin krahët për ta përqafuar ata. “Shumica e studentëve kanë ardhur tek dera e shtëpisë sime, i përqafoj ata dhe flasim për gjërat që kemi bërë gjatë kësaj kohë”, shprehet mësuesja për CNN. Pas secilës përqafim, Pavelka dezinfekton qeset plastike.

Leave A Reply

Your email address will not be published.