Mbyllet përkohësisht kalimi drejt Greqisë nga pika kufitare “Tre Urat”

0 167

Nisur nga njoftimi i marrë nga Policia Greke, se për shkak të punimeve që do të kryejë pala greke në Pikën Kufitare Tre Urat, Përmet, nga ora 13:30-15:30, nuk do të lejohet lëvizja e këmbësorëve dhe e automjeteve, në hyrje dhe në dalje të kësaj pike kufitare.

Policia Kufitare njofton qytetarët, të cilët kanë planifikuar për të udhëtuar nëpërmjet Pikës Kufitare Tre Urat, Përmet, që gjatë këtij intenerari kohor pika e kalimit kufitar do të jet e bllokuar për shkak të punimeve që po kryen në palën Greke në Tre Urat, Përmet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.