Mali i Zi do të vendosë sot nëse do të rimbyllë kufijtë me Shqipërinë

0 359

Rritja e kurbës së Covid-19 në Shqipëri, ka nxitur qeverinë e Malit të Zi të mblidhet për të vendosur nëse do të mbyllë kufijtë tokësore. Shkodra ka dy pika kufitare tokësore me Malin e Zi, Murriqani dhe Hani i Hotit. Nëse do të rivendoset kufizimi do të ishte një pengesë më shumë duke pasur parasysh që jemi dhe në sezon turistik qoftë për zhvillimin e turizmit por dhe imazhin e vendit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.